Katy Perry zatiaľ neplánuje svadbu

NETKY.SK • 23 Január 2014, 08:03 • 2 min
Katy Perry zatiaľ neplánuje svadbu

LOS ANGELES - Americká speváčka Katy Perry sa zatiaľ nechystá vydávať.

slovakia

left justify in out

Interpretka už raz vstúpila do manželstva v roku 2010 s britským komikom Russellom Brandom, ktorý však o 14 mesiacov neskôr speváčku opustil a podal žiadosť o rozvod. Od augusta 2012 tvorí Perry pár s americkým hudobníkom Johnom Mayerom, o svadbe však podľa vlastných slov zatiaľ nepremýšľa. "Jednoducho mám úžasné zážitky po boku úžasného chlapa. Nemusíme sa ponáhľať," vyjadrila sa 29-ročná interpretka pre februárové číslo pánskeho magazínu GQ. Dvojica už stihla prekonať aj krátky rozchod, no obaja sa rozhodli k sebe vrátiť a opäť tvoria šťastný pár. "Myslím, že som potrebovala dospieť," vysvetlila Perry okolnosti rozchodu.

Po tom, čo pred pár rokmi speváčke oznámil jej exmanžel cez textovú správu, že podáva žiadosť o rozvod, stratila vraj vieru v mnoho vecí. Podľa vlastných slov ju však už v sebe opäť našla a verí najmä v kozmickú energiu, ktorá je väčšia ako ona. "Na všetko sa pozerám cez duchovnú optiku. Neverím, že Boh je starý chlapík s dlhou bradou, ktorý sedí na tróne. Neverím, že nebo a peklo sú miesta, kam smerujeme. V mnohom verím astrológii. Verím v mimozemšťanov. Pozerám sa hore na hviezdy a predstavujem si: Ako môžeme byť takí domýšľaví a myslieť si, že sme jediná forma života? Ak sa zlepší môj vzťah s Obamom, opýtam sa ho na to. Zatiaľ to ale nebolo vhodné," vyjadrila sa spevácka hviezda. 

Speváčka sa tiež zdôverila s nezvyčajnou modlitbou, ktorou oslovila Boha ešte ako dievča. "Raz v noci som ležala na chrbte, hľadela som na svoje nohy a modlila som sa k Bohu. Povedala som mu 'Bože, mohol by si prosím nechať narásť moje prsia do takej veľkosti, aby som si nevidela na nohy, keď si ľahnem?' A Boh moje modlitby vyslyšal," dodala interpretka. 

Katy Perry je rodáčkou z kalifornského mesta Santa Barbara. Do povedomia verejnosti sa zapísala v roku 2008 vďaka piesni I Kissed a Girl z druhej štúdiovky One Of The Boys (2008). Po tej nasledoval Teenage Dream (2010). Okrem hudby sa príležitostne venuje aj herectvu. V roku 2010 prepožičala hlas animovanej postavičke v epizóde seriálu Simpsonovci (1989) a neskôr aj Šmolinke v snímkach Šmolkovia (2011) a Šmolkovia 2 (2013). V roku 2011 hosťovala v komediálnom seriáli Ako som spoznal vašu mamu (2005) a v roku 2012 sa predstavila v dokumente Katy Perry: Part of Me o jej kariére a osobnom živote. V septembri 2012 ju prestížny americký hudobný magazín Billboard vyhlásil za ženu roka. V októbri 2013 jej vyšiel zatiaľ najnovší album Prism. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies