Katy Perry vyhrala súd so spoločnosťou Jemella Group

NETKY.SK • 8 Júl 2013, 13:08 • 2 min
Katy Perry vyhrala súd so spoločnosťou Jemella Group

LOS ANGELES - Americká speváčka Katy Perry vyhrala súdny proces so spoločnosťou Jemella Group, s ktorou spolupracovala na propagácii vlasovej kozmetiky, spotrebičov a doplnkov značky ghd.

slovakia

left justify in out

Firma v žalobe uviedla, že v roku 2011 s ňou Perry podpísala dvojročnú zmluvu na 4,5 milióna dolárov. Jej agent však žiadal ďalšie dva milióny dolárov. Podľa neho totiž uzavreli ústnu dohodu o tom, že spoločnosť zmluvu po vypršaní predĺži a zaplatí jej spomínanú sumu. Jemella Group tvrdila, že sa na ničom ústne nedohodli a speváčkinu zmluvu neobnovili, pretože prieskum trhu ukázal, že v Európe už nie je taká populárna ako kedysi.

Speváčka na to reagovala protižalobou. "Pokus zahanbiť ju urážlivými vyhláseniami vo verejne dostupnom dokumente je odsúdeniahodný," uviedol v apríli speváčkin hovorca. Samotná hviezda vyhlásila, že skutočným dôvodom, prečo ju už nechcú v kampani, je zmena majiteľa firmy. Podľa informácií portálu TMZ.com speváčka od Jemella Group nakoniec dostala "značné množstvo peňazí". 

Rodáčku z Kalifornie preslávila v roku 2008 pieseň I Kissed a Girl z úspešného albumu One of the Boys (2008). Po ňom nasledovala štúdiová nahrávka Teenage Dream (2010), z ktorej pochádzajú hity ako California Gurls (feat. Snoop Dogg), Firework, Teenage Dream, E.T. (feat. Kanye West), Last Friday Night (T.G.I.F.) či Part of Me. Perry sa venuje aj herectvu. Prepožičala hlas animovanej postavičke v epizóde seriálu Simpsonovci (1989) i Šmolinke v snímke Šmolkovia (2011). Exmanželka komika Russella Branda tiež hosťovala v seriáli Ako som spoznal vašu mamu (2011) a predstavila sa v dokumente Katy Perry: Part of Me (2012) o jej kariére a osobnom živote. Vlani v septembri ju prestížny americký hudobný magazín Billboard vyhlásil za ženu roka 2012. Momentálne randí so spevákom Johnom Mayerom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona