Katy Perry predviedla na Super Bowle módnu prehliadku

NETKY.SK • 3 Február 2015, 09:15 • 2 min
Katy Perry predviedla na Super Bowle módnu prehliadku

BRATISLAVA - Štyri outfity a 22 tisíc kryštálov, to všetko sprevádzané množstvom pyrotechniky, také bolo vystúpenie megahviezdy Katy Perry v nedeľu 1. februára počas Super Bowlu.

slovakia

left justify in out

Stalo sa tak pri finále amerického futbalu medzi New England Patriots a Seattle Seahawks na štadióne University Of Proenix s kapaciou 72 tisíc miest. Všetky štyri kostýmy, ktoré Katy počas svojho vystúpenia vystriedala, navrhol pre tento špeciálny event slávny dizajnér módneho domu Moshino Jeremy Scott. 
      

Absolútna superstar súčasnej hudobnej scény už o necelé štyri týždne zaspieva v slovenskej metropole v rámci Katy Perry Prismatic World Tour. Katy Perry, pri ktorej sa na pódiu objavil aj nestarnúci Lenny Kravitz a ako špeciálny hosť Missy Elliot, doslova žiarila, odznelo niekoľko z jej najväčších hitov, medzi nimi Roar, či California Gurls. Jednu z piesní zaspievala vo vzduchu nad plochou štadióna, pritom nad jej hlavou sa vznášala rozžiarená kométa. 

 


      

A ako komentovala možnosť byť headlinerom na Super Bowl samotná Katy? „Keď tak rozmýšľam nad tým malým dievčaťom v mojom vnútri, ktoré malo sen a ten sa mu splnil, verím, že tento deň pre mňa stvoril Boh a ja som veľmi šťastná.“ 
      

Posledné vstupenky na bratislavský koncert Katy Perry 27. februára sú k dispozícii na stránke xl.sk/koncerty/katy-perry-prismatic-world-tour-2015-bratislava. TASR informovali zástupcovia manažmentu spoločnosti XL Group, ktorá Katy Perry na Slovensko prináša. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies