Katy Perry je zničená zo smrti expriateľa Johnnyho Lewisa

NETKY.SK • 28 September 2012, 12:06 • 2 min
Katy Perry je zničená zo smrti expriateľa Johnnyho Lewisa

Katy Perry je zničená zo smrti expriateľa Johnnyho Lewisa - Celebrity Americkú speváčku Katy Perry zdrvila informácia, že jej bývalý priateľ, herec Johnny Lewis, v stredu zomrel. Musela od neho odísť, aby sa sústredila na svoju kariéru, povedal pre Us Wee

slovakia

left justify in out

img

Americkú speváčku Katy Perry zdrvila informácia, že jej bývalý priateľ, herec Johnny Lewis, v stredu zomrel. "Musela od neho odísť, aby sa sústredila na svoju kariéru," povedal pre Us Weekly zdroj blízky hviezde. "Mal problémy a nedokázala mu pomôcť. Pri mnohých jej piesňach sa čiastočne inšpirovala ním, napríklad skladby The One That Got Away či Circle the Drain sú o ňom a o Travisovi McCoyovi," prezradil zdroj. "Prežili spolu krásne chvíle. Je to naozaj smutné. Nikdy by mu nemohla pomôcť a uberať sa jeho smerom," dodal zdroj.

Len 28-ročného Johnnyho Lewisa, ktorý je známy predovšetkým zo seriálu Sons of Anarchy (2008), našli mŕtveho v Los Angeles. Hercovo telo ležalo v luxusnej štvrti Los Feliz na príjazdovej ceste pred domom 81-ročnej Catherine Davis, ktorú Lewis možno krátko pred svojou smrťou zavraždil. Policajti prišli na miesto činu po tom, čo ich zavolali susedia. Tí vypovedali, že najprv počuli Davis kričať, potom videli skupinu mužov sa biť a nakoniec Lewisa, ako lezie na strechu. Herec, ktorý pravdepodobne býval u Davis v podnájme, následne zo strechy spadol alebo skočil, pričom bol na mieste mŕtvy. Polícia celý prípad vyšetruje. 

Jonathan Kendrick Lewis sa narodil 29. októbra 1983 v Los Angeles a hereckú kariéru odštartoval v seriáloch. Okrem v Sons of Anarchy si zahral napríklad v Boston Public (2000 - 2004), Ten, kto ťa chráni (2001 - 2004), American Dreams (2002 - 2005) alebo O.C. California (2003 - 2007). Svoj filmový debut absolvoval v roku 2004 v snímke Nikdy to nevzdávaj, neskôr účinkoval tiež vo filmoch ako Underclassman (2005), Pretty Persuasion (2005), Votrelci vs. Predátor 2 (2007), Palo Alto, CA (2007), Zmeškaný hovor (2008), Felon (2008) či The Runaways (2010).

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies