Katy Perry: Chcem sa pridať k iluminátom

NETKY.SK • 5 August 2014, 08:10 • 2 min
Katy Perry: Chcem sa pridať k iluminátom

LOS ANGELES - Americká speváčka Katy Perry poprela, že by patrila k iluminátom, no zároveň zažartovala, že ak existujú, rada by sa k nim pridala.

slovakia

left justify in out

Rodáčka zo Santa Barbary to povedala v rozhovore pre americký magazín Rolling Stone. Správy o tom, že je členkou tajného spoločenstva, ktoré v 18. storočí propagovalo osvietensko-slobodomurárske idey, sa začali šíriť po jej vystúpení na tohtoročnom odovzdávaní cien Grammy. Tam predstavila pieseň Dark Horse, prostredníctvom ktorej podľa portálu Infowars.com verejne vykonávala čarodejnícky obrad. Vo februári zverejnila aj videoklip k tejto skladbe. Ten je zase podľa niektorých ľudí plný skrytých symbolov.

 

"Znie to šialene. Divní ľudia, ktorí nemajú čo robiť, hľadajú na internete zvláštne trojuholníky vytvorené pohybom vašej ruky. Myslím, že keď vás považujú za jedného z iluminátov, tak ste už niečo dokázali. Ja verím na mimozemšťanov, takže, ak chce niekto veriť v existenciu iluminátov, fajn," vyjadrila sa. "Ak by existovali, rada by som sa k nim pridala. Vidím všetky tie hlúposti a hovorím si 'No tak, vezmite ma medzi seba! Chcem byť v klube,'" dodala speváčka, ktorá pre Rolling Stone priznala aj to, že ani len netuší, v čo presne ilumináti veria alebo čo konkrétne robia. 

 

Dvadsaťdeväťročná Katy Perry sa do povedomia verejnosti zapísala v roku 2008 vďaka piesni I Kissed A Girl z druhej štúdiovky One Of The Boys (2008). Po nej nasledovali albumy Teenage Dream (2010) a Prism (2013). Okrem hudby sa príležitostne venuje aj herectvu. V roku 2010 prepožičala hlas animovanej postavičke v epizóde seriálu Simpsonovci (1989) a neskôr aj Šmolinke v snímkach Šmolkovia (2011) a Šmolkovia 2 (2013). V roku 2011 hosťovala v komediálnom seriáli Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014). Predstavila sa tiež v dokumente Katy Perry: Part of Me (2012) o jej kariére a osobnom živote. Koncom roka 2012 ju prestížny americký hudobný týždenník Billboard vyhlásil za ženu roka. Interpretka sa v rámci svetového turné k albumu Prism predstaví vo februári 2015 aj v Bratislave. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona