Katy B predstavila videoklip k piesni I Wanna Be

NETKY.SK • 7 Apríl 2016, 09:47 • 2 min
Katy B predstavila videoklip k piesni I Wanna Be

LONDÝN - Anglická speváčka Katy B zverejnila videoklip ku skladbe I Wanna Be, ktorú nahrala v spolupráci s Chrisom Lorenzom.

slovakia

left justify in out

Pieseň pochádza z očakávaného albumu Honey, ktorý sa dostane na trh 29. apríla a bude obsahovať trinásť skladieb. Takmer štvorminútové video prináša zábery z vystúpení 26-ročnej rodáčky z Londýna. Okrem samotnej interpretky klip zobrazuje aj viacerých jej fanúšikov či fanúšičky a celkovú atmosféru na jej koncertoch.

 


Na treťom albume Katy B sa okrem spomínaného Lorenza podieľali napríklad aj dídžej Wilkinson, Hannah Wants, projekt Major Lazer či anglický spevák Craig David. Speváčka už z novinky zverejnila pieseň Calm Down (feat. Four Tet & Floating Points), singel Who Am I (feat. Major Lazer & Craig David) či titulnú skladbu, ktorá vznikla v spolupráci s producentom Kaytranadom. Album tiež ponúkne novú verziu piesne Turn The Music Louder (Rumble) anglického dídžeja KDA, v ktorej Katy B hosťuje spolu s rapperom Tiniem Tempahom.


Katy B začínala na hudobnej scéne ako Baby Katy a práve pod týmto pseudonymom hosťovala v skladbe Tell Me dídžeja NG z roku 2008. Prelomový bol pre ňu rok 2010, keď sa rozhodla začať pracovať na vlastnom debutovom albume. Štúdiovka On A Mission, ktorá obsahuje single ako Katy on a Mission, Broken Record či Lights On (feat. Ms. Dynamite), vyšla v roku 2011. Po nej nasledovala nahrávka Little Red (2014), z ktorej pochádzajú piesne ako 5 AM, Crying for No Reason alebo Still. Na konte má jednu NMA Award, ktorú v roku 2012 získala za skladbu Broken Record.

Tracklist albumu Katy B - Honey:
01 Honey f. Kaytranada
02 Who Am I f. Major Lazer & Craig David
03 So Far Away f. Wilkinson & Stamina MC
04 Chase Me f. Sasha Keable & JD. Reid
05 Lose Your Head f. The HeavyTrackerz & J Hus & D Double E
06 I Wanna Be f. Chris Lorenzo
07 Calm Down f. Four Tet & Floating Points
08 Heavy f. Mr. Mitch
09 Turn The Music Louder (Rumble) f. KDA
10 Dark Delirium f. Jamie Jones & Kate Simko
11 Water Rising f. MssingNo & Geeneus
12 Dreamers f. Hannah Wants
13 Honey (Outro) f. Novelist & Geeneus

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies