Kattner: Morálku FIFA pokazil deficit 550 miliónov USD

NETKY.SK • 26 Február 2016, 12:35 • 2 min
Kattner: Morálku FIFA pokazil deficit 550 miliónov USD

ZÜRICH - Zastupujúci generálny sekretár Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Markus Kattner predpoludním piatkovému mimoriadnemu zürišskému kongresu povedal, že morálku zamestnancov pokazil hroziaci zlovestný finančný schodok celosvetovej organizácie vo výške 550 miliónov amerických dolárov.

slovakia

left justify in out

"Všeobecná neistota vplýva na morálku ľudí vo FIFA. Momentálne nám chýba 550 miliónov do výnosu 5 miliárd USD z majstrovstiev sveta 2018 v Rusku, s ktorým rátame do rozpočtu," vyhlásil Kattner.

 

FIFA nezískala nového sponzora MS od záverečného turnaja 2014 v Brazílii. Americké a švajčiarske federálne vyšetrovanie primälo potenciálnych sponzorov vyčkať do volieb nástupcu Seppa Blattera. Kattner verí, že zmluvy podpíšu čoskoro. FIFA svoju finančnú správu za rok 2015 zverejní na budúci mesiac. Očakáva sa, že vykáže stratu minimálne 100 miliónov USD.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies