Katie Price sa rozvádza: Manžela načapala s najlepšou kamarátkou!

NETKY.SK • 7 Máj 2014, 19:01 • 2 min
Katie Price sa rozvádza: Manžela načapala s najlepšou kamarátkou!

BRATISLAVA - Britská podnikateľka, modelka a spisovateľka Katie Price sa údajne rozvádza s Kieranom Haylerom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročná príležitostná speváčka o tom informovala prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "S ľútosťou vám oznamujem, že ja a Kieran sa rozvádzame. On a moja priateľka majú spolu už sedem mesiacov intímny pomer," napísala.

 

Price pritom nedávno oznámila, že s manželom čaká druhé spoločné dieťa, a že sú spolu šťastní. "Je to dôkaz toho, že je pre mňa ten pravý. Som šťastná, obaja sme. Nikdy predtým, som nebola taká šťastná, je to dobrý človek," uviedla. 

Verejnosť preto správa o rozvode páru prekvapila a začalo sa klebetiť, či za oznamom nie je nejaký heker. Zástupcovia dvojice sa však ku kauze zatiaľ nevyjadrili. Price a Hayler sa zosobášili vlani v januári. Rodáčka z Brightonu tretiemu manželovi v auguste porodila syna, ktorému dali meno Jett Riviera. 

 

Katie Price priviedla na svet prvé dieťa v máji 2002. Otcom Harveyho, ktorý trpí autizmom, je bývalý futbalista Dwight Yorke. Price, v minulosti známa tiež pod prezývkou Jordan, bola v rokoch 2005 až 2009 manželkou speváka Petera Andreho, s ktorým má syna Juniora Savvu Andreasa a dcéru Princess Tiaamii Crystal Esther. Vo februári 2010 sa v Las Vegas vydala za herca a vyznávača bojových umení Alexa Reida, no už v januári 2011 oznámili odlúčenie. Na konte má niekoľko autobiografií či album A Whole New World (2006), ktorý nahrala so spomínaným Andrem. 

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.co.uk a z archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies