Katherine Waterston sa predstaví v snímke Alien: Covenant

NETKY.SK • 19 December 2015, 11:51 • 2 min
Katherine Waterston sa predstaví v snímke Alien: Covenant

LOS ANGELES - Americká herečka Katherine Waterston si zahrá v sci-fi filme Ridleyho Scotta Alien: Covenant. V prequeli Votrelca (1979) a zároveň sequeli snímky Prometheus (2012) by sa mala predstaviť ako jedna z hlavných postáv. Tridsaťpäťročná rodáčka z Londýna sa tak opäť objaví po boku nemecko-írskeho herca Michaela Fassbendera, s ktorým si zahrala aj v novinke Steve Jobs (2015).

slovakia

left justify in out

Film by mal priniseť príbeh o členoch posádky vesmírnej lode Covenant, ktorá smeruje k odľahlej planéte v domnienke, že ide iba o neprebádaný terén. V skutočnosti je však temným a nebezpečným svetom s jediným obyvateľom, Davidom (Michael Fassbender), ktorý prežil zničenú expedíciu lode Prometheus. Očakáva sa, že Alien: Covenant bude prvou časťou novej trilógie, ktorá prepojí udalosti z Votrelca a snímky Prometheus. Nakrúcať by mali začať začiatkom budúceho roka v Austrálii.


Katherine Boyer Waterston je známa aj zo snímok Michael Clayton (2007), Dievčatá na stráženie (2007), V otcovom tieni (2012), Nočné pohyby (2013) Skrytá vada (2014). Predstavila sa aj v seriáli Impérium - Mafia v Atlantic City (2010 - 2014), kde v rokoch 2012 a 2013 stvárňovala Emmu Harrow. Budúci rok ju diváčky a diváci uvidia v prequeli Harryho Pottera s názvom Fantastic Beasts and Where to Find Them, ktorého prvý diel má americkú premiéru naplánovanú na 18. novembra 2016.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies