Kate Winslet predstavila verejnosti nového priateľa

NETKY.SK • 21 September 2010, 09:09 • 2 min
Kate Winslet predstavila verejnosti nového priateľa

Kate Winslet predstavila verejnosti nového priateľa

slovakia

left justify in out

img

Britská herečka Kate Winslet sa na verejnosti ukázala s novým priateľom, modelom Louisom Dowlerom. Dvojica sa spolu v pondelok objavila na 58. ročníku Medzinárodnom filmovom festivale San Sebastián v Španielsku. Tridsaťštyriročná Winslet sa po takmer sedemročnom manželstve v marci tohto roku rozišla s manželom, režisérom Samom Mendesom. O päť mesiacov neskôr bolo herečku možné vidieť s jej novým objavom v jednom z londýnskych nočných klubov.

Kate Winslet získala Oscara v kategórii Najlepší ženský herecký výkon v hlavnej úlohe za film Predčítač (2008). Herečka sa stala celosvetovo známou v roku 1997, keď stvárnila postavu Rose DeWitt Bukater vo filme Jamesa Camerona Titanic, ktorý bol až donedávna finančne najúspešnejším filmom všetkých čias. Za spomínanú rolu bola nominovaná na Oscara, podobne ako aj za úlohy vo filmoch Rozum a cit (1995), Iris (2001), Večný svit nepoškvrnenej mysle (2004) či Malé deti (2006).


Zdroj: SITA/ people .com



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona