Kate Upton si zahrá v snímke Jamesa Franca

NETKY.SK • 8 December 2015, 15:17 • 2 min
Kate Upton si zahrá v snímke Jamesa Franca

BRATISLAVA - Americká modelka a herečka Kate Upton sa predstaví po boku Jamesa Franca a Josha Hutchersona v pripravovanej snímke The Disaster Artist.

slovakia

left justify in out

Novinka zobrazí príbeh o zákulisí nakrúcania kultového filmu The Room (2003). O réžiu sa postará samotný Franco podľa scenára Scotta Neustadtera a Michaela H. Webera, ktorí sa podieľali na filmoch ako napríklad The Spectacular Now (2013) či Na vine sú hviezdy (2014).


Autori snímky zatiaľ neuviedli, koho by mala 23-ročná rodáčka z Michiganu stvárniť. Franco si ale zahrá Tommyho Wiseaua, režiséra a hlavného protagonistu filmu The Room. Hutcherson sa zas ujme roly herca Philipa Haldimana, ktorý v kultovej snímke stvárnil Dennyho. Herecké obsadenie dopĺňajú aj Seth Rogen a Francov mladší brat, Dave. Nakrúcanie sa malo začať v pondelok 7. decembra v Los Angeles. Dátum uvedenia filmu na trh však zatiaľ nie je známy.


Kate Upton sa preslávila najmä vďaka tomu, že dva razy po sebe, v rokoch 2012 a 2013, zdobila obálku špeciálneho plavkového čísla magazínu Sports Illustrated. Práve tento magazín ju v roku 2011 vyhlásil za Nováčika roka a o rok neskôr jej venoval titulnú stranu exkluzívneho čísla, čím jej pomohol naštartovať úspešnú kariéru, počas ktorej nechýbala v množstve rebríčkov najpríťažlivejších žien. Ukázala sa aj na obálkach ďalších prestížnych magazínov, napríklad na titulke Vanity Fair k jeho 100. výročiu. Okrem toho pôsobí aj ako herečka. Ukázala sa vo filmoch Majstrovský plán (2011), Traja hlupáci (2012) či Jedna za všetky (2014). Ďalšia snímka, v ktorej sa predstaví, nesie názov The Layover a do kín by mala prísť budúci rok.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies