Kate Upton dostane cenu pre modelku roka!

NETKY.SK • 3 September 2013, 14:19 • 2 min
Kate Upton dostane cenu pre modelku roka!

NEW YORK - Americká modelka Kate Upton si v stredu na udeľovaní Annual Style Awards prevezme cenu pre modelku roka. Podujatie, ktorým odštartuje prestížny newyorský Fashion Week, bude moderovať Nicole Richie.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročná Kate Upton tento rok už druhý raz po sebe zdobila obálku špeciálneho plavkového čísla magazínu Sports Illustrated. Je tak jednou z deviatich modeliek, ktoré sa na titulnú stranu dostali dva razy, rekord však patrí Elle Macpherson. Tá sa na obálke Sports Illustrated ukázala päťkrát, pričom ďalším štyrom modelkám vrátane Daniely Peštovej sa to podarilo trikrát. Práve tento magazín v roku 2011 vyhlásil Upton za Nováčika roka a o rok neskôr jej venoval titulnú stranu exkluzívneho plavkového čísla, čím blondínke pomohol naštartovať úspešnú kariéru, počas ktorej nechýbala v množstve rebríčkov najpríťažlivejších žien. Ukázala sa aj na obálkach ďalších prestížnych magazínov a objavila sa vo viacerých reklamách. Podľa portálu Models.com je momentálne treťou najsexi modelkou na svete, pred ňou sa umiestnili len Adriana Lima a Gisele Bündchen. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies