Kate Upton a Maksim Chmerkovskiy sa rozišli

NETKY.SK • 21 December 2013, 10:41 • 2 min
Kate Upton a Maksim Chmerkovskiy sa rozišli

LOS ANGELES - Americká modelka Kate Upton a ukrajinský tanečník Maksim Chmerkovskiy sa rozišli. Pre magazín People to potvrdil nemenovaný zdroj z okolia páru.

slovakia

left justify in out

To isté pritom na základe informácií svojich zdrojov priniesol aj americký magazín Us Weekly. "Sú veľmi dobrými priateľmi a sú v kontakte, ale mali rozdielne plány a ich vzťah stroskotal," uviedli.

Dvojica spolu randila približne pol roka. Nemenovaný zdroj pre reláciu E! News vyhlásil, že ich vzťah nebol vážny. "Nikdy to nebolo tak vážne. Boli skôr len priateľmi, ktorí sa navzájom podporovali. 
Skončilo to už v septembri. Maksim sa presťahoval do Los Angeles, kde sa chce venovať herectvu a Kate odišla do New Yorku. Už sa nemohli často vídať. Myslím, že sa na seba nehnevajú a budú stále priateľmi," objasnil. Hovorcovia páru sa k týmto správam zatiaľ nevyjadrili. 

Dvadsaťjedenročná Kate Upton tento rok dva razy zdobila obálku špeciálneho plavkového čísla magazínu Sports Illustrated. Páve tento magazín v roku 2011 vyhlásil Upton za Nováčika roka a o rok neskôr jej venoval titulnú stranu exkluzívneho plavkového čísla, čím jej pomohol naštartovať úspešnú kariéru, počas ktorej nechýbala v množstve rebríčkov najpríťažlivejších žien. Ukázala sa aj na obálkach ďalších prestížnych magazínov a objavila sa vo viacerých reklamách. Tento rok ju na Annual Style Awards vyhlásili za modelku roka. Tridsaťtriročný Maksim Chmerkovskiy sa preslávil v tanečnej šou s názvom Dancing with the Stars. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona