Kate Tempest vystúpi na Pohode

NETKY.SK • 11 Marec 2015, 13:56 • 2 min
Kate Tempest vystúpi na Pohode

BRATISLAVA - Na slovenskom multižánrovom festivale Bažant Pohoda vystúpi aj anglická poetka a rapperka Kate Tempest. Už 19. ročník podujatia sa bude konať od 9. do 11. júla na letisku v Trenčíne.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročná interpretka vlastným menom Kate Esther Calvert má na konte zbierku poézie Everything Speaks In Its Own Way (2012), ktorej súčasťou sú aj CD a DVD. V roku 2013 získala za poeticko-dramatické dielo Brand New Ancients cenu Teda Hughesa. Vlani vydala debutový album Everybody Down, ktorý nominovali na Mercury Prize. Spolupracovali s ňou napríklad Bastille, Damien Dempsey či Landslide. Má za sebou vystúpenia na festivaloch ako Glastonbury či Latitude. 

 

Účasť na Pohode už skôr potvrdili aj Björk, Die Antwoord, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Einstürzende Neubauten, A-Trak, Roni Size Reprazent, Kaytranada, Young Fathers, Eagles of Death Metal, Tom Vek, Tiken Jah Fakoly, Ibeyi, Les Ambassadeurs, Of Montreal, Turbowolf, Heymoonshaker, Omar Souleyman, Too Many Zooz, Dyse, Hybrid Minds, Fat White Family, Fufanu, Kuenta i Tambu, Off!, Mourn, Monikino Kino, Erotic Market, Bo Ningen, Pearls Negras, Vlasta Popić a Repetitor. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona