Kate sa vraj preriekla, že čaká s princom Williamom dcéru

NETKY.SK • 6 Marec 2013, 14:19 • 2 min
Kate sa vraj preriekla, že čaká s princom Williamom dcéru

LONDÝN - Manželka britského princa Williama, Kate, zrejme nechtiac v rozhovore so ženou v dave naznačila, že dieťatko, ktoré čaká, bude dievčatko.

slovakia

left justify in out

Keď jej počas návštevy severoanglického Grimsby darovali hračku - bieleho medvedíka, podľa očitej svedkyne povedala: "Ďakujem vám, zoberiem ho svojej d..." Potom sa zarazila a opravila sa "svojmu dieťatku", citovala Sandru Cookovú agentúra Reuters. Sandra stála vedľa ženy, ktorá vojvodkyni darovala medvedíka.

Jej prerieknutie pretriasajú dnes britské médiá na titulných stránkach. Špekulujú, či sa Kate narodí budúca kráľovná. Princ William, ktorého otcom je následník trónu princ Charles, si zobral Kate v apríli 2011. Hovorkyňa jeho kancelárie povedala, že sa k správam o dieťatku, ktoré má prísť na svet v júli, nebudú vyjadrovať.

Británia a ďalšie krajiny Commonwealthu, na čele ktorých stojí kráľovná Alžbeta II., sa dohodli na zmene pravidiel následníctva na trón. Mužskí potomkovia už nebudú mať v nároku na trón prednosť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona