Kate očarila Wimbledon, s princom Williamom fandili Murraymu

NETKY.SK • 28 Jún 2011, 08:41 • 2 min
Kate očarila Wimbledon, s princom Williamom fandili Murraymu

Kate očarila Wimbledon, s princom Williamom fandili Murraymu

slovakia

left justify in out

img

Centrálny kurt v All England Clube poctila v piatok kráľovská návšteva. Postupu britského tenistu Andyho Murraya cez Francúza Richarda Gasqueta do štvrťfinále turnaja vo Wimbledone osobne tlieskali vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge princ William s novomanželkou Kate.
      Len čo sa objavili v kráľovskej lóži, vyslúžili si William s Kate obrovské ovácie. Od 29. apríla mladomanželský pár prerušil prípravy na zámorskú štátnu návštevu Kanady a USA. Hovorca Buckinghamského paláca označil ich účasť v hľadisku centrálneho dvorca za "súkromnú záležitosť." "Keby som bol vedel, že prídu, tak by som sa oholil," smial sa prekvapený Murray. "Keď som išiel za nimi, tak som bol spotený a veľmi zarastený. Ospravedlnil som sa im za to."
      Kate sa v horkom letnom popoludní obliekla do bielych šiat ku kolenám od návrhárky Alice Temperleyovej, William mal na sebe modrý oblek s červenou kravatou. O fotogenickej Kate je známe, že patrí medzi nadšených tenisových fanúšikov. Hľadiská v All England Clube rozhodne nenavštívila v pondelok po prvý raz. Rovnako aj princ William sa už ako malý chlapec objavoval vo Wimbledone po boku svoje zosnulej matky princeznej Diany. Ich návšteva v podstate nadviazala na minuloročnú návštevu kráľovnej Alžbety II., ktorá do Wimbledonu zavítala po 33 rokoch.
Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies