Kate Moss si chce otvoriť nočný klub

NETKY.SK • 21 Jún 2016, 09:00 • 2 min
Kate Moss si chce otvoriť nočný klub

LONDÝN - Anglická modelka Kate Moss by si rada otvorila vlastný klub v rodnom Londýne. Štyridsaťdvaročná módna ikona to prezradila v rozhovore pre britskú verziu magazínu Marie Claire.

slovakia

left justify in out

"Rada by som si otvorila v Londýne nočný klub. Keď som bola mladá, rada som chodievala tancovať. V piatkové noci som sa rada zabávala, obliekla som sa a išla do Londýna, bola to naozaj zábava," objasnila a dodala, že v súčasnosti rada trávi čas doma s 13-ročnou dcérou Lilou Grace. Jej otcom je modelkin bývalý partner Jefferson Hack.

 

Kate Moss objavili pre modeling na newyorskom letisku, keď mala 14 rokov. Známou sa stala aj vďaka súkromnému životu. Medzi jej partnerov patrili napríklad herec Johnny Depp či britský hudobník Pete Doherty. V roku 2011 sa jej manželom stal Jamie Hince z formácie The Kills. Časopis Time ju v roku 2007 zaradil medzi 100 najvplyvnejších ľudí sveta. V roku 2013 jej udelili British Fashion Award za prínos svetu módy počas 25 rokov. Magazín Forbes ju vlani zaradil na štvrté miesto v rebríčku najlepšie platených modeliek na svete.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies