Kate Moss sa stala novou redaktorkou Vogue

NETKY.SK • 16 Október 2013, 15:26 • 2 min
Kate Moss sa stala novou redaktorkou Vogue

LONDÝN - Britská modelka Kate Moss bude prispievať do britskej verzie magazínu Vogue. Jej prvý článok by mal vyjsť v niektorom z jesenných vydaní.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročná manželka hudobníka Jamieho Hinca s periodikom v minulosti už spolupracovala niekoľkokrát, pričom na jeho obálke sa od roku 1993 objavila 33-krát. "Som nesmierne rada, že Kate s nami bude spolupracovať aj takýmto spôsobom. Myslím, že bude úžasné vidieť, ako vo Vogue bude využívať jej bezpochyby brilantný zmysel pre štýl a hlboké vedomosti v oblasti módy. Na našu spoluprácu sa skutočne teším," vyjadrila sa šéfredaktora britského Vogue Alexandra Shulman.

Kate Moss sa začala pohybovať v modelingu na konci 80. rokov minulého storočia. Známou sa stala aj vďaka súkromnému životu. Medzi jej partnerov patrili napríklad Johnny Depp či britský hudobník Pete Doherty. V roku 2011 sa jej manželom stal Jamie Hince z formácie The Kills. Magazín Forbes ju minulý rok zaradil na druhé miesto v rebríčku najlepšie zarábajúcich modeliek na svete a časopis Time ju v roku 2007 zaradil medzi 100 najvplyvnejších ľudí sveta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona