Kate Moss prehovorila, brala heroín?

NETKY.SK • 30 Apríl 2019, 10:07 • 2 min
Kate Moss prehovorila, brala heroín?

BRATISLAVA - Anglická modelka Kate Moss sa verejne vyjadrila na tému údajného užívania heroínu. Ako to v skutočnosti bolo?

slovakia

left justify in out

Moss sa vyjadrila, že heroín nikdy neužívala. 45-ročná modelka z mesta Croydon, bola totiž vždy známa okrem svojej profesie aj pomerne kontroverzným životným štýlom, preto sa o nej často hovorilo v súvislosti s drogami. "Popísali o mne toho veľa. Strašné veci, ako napríklad, že som bola závislá od heroínu. Spravili aj také tričko. Rozčúlilo ma to, pretože som heroín nikdy nebrala," uviedla pre The Sun on Sunday.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On set essentials @decortebeauty

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Moss Agency (@katemossagency),

Hoci rázne poprela závislosť od heroínu, priznala sa k tomu, že svojho času mala veľký problém s alkoholizmom. "Vždy som hovorila, že to nenechám zájsť tak ďaleko, pretože som nikdy nechcela ísť na liečenie. Nikdy som nechcela skončiť tak, že si nebudem môcť dať pohárik. No už som to nevedela kontrolovať. Nemyslím si, že alkohol vás spraví šťastnými. Nemohla som normálne rozmýšľať, pretože som bola stále mimo," prezradila.

 

Kate Moss sa stala doslova fenoménom a ikonou modelingu. Objavili ju ako 14-ročnú na letisku v New Yorku a odvtedy sa pravidelne objavovala na svetových mólach. Udelili jej aj cenu British Fashion Award za prínos svetu módy počas 25 rokov. Podľa časopisu Time patrí medzi 100 najvplyvnejších ľudí sveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Working 9 to 5 💅🏼 . . #Katemoss #metrocity #kmaoffice #mossisboss

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Moss Agency (@katemossagency),

V médiách rezonoval aj jej súkromný život. Medzi jej partnerov patrili napríklad herec Johnny Depp či britský hudobník Pete Doherty. V roku 2011 sa jej manželom stal Jamie Hince z formácie The Kills, no v roku 2016 sa rozviedli. S bývalým priateľom Jeffersonom Hackom má dcéru Lilu Grace.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies