Kate Moss pred fotením pre Playboy detoxikovala

NETKY.SK • 13 December 2013, 09:30 • 2 min
Kate Moss pred fotením pre Playboy detoxikovala

NEW YORK - Britská modelka Kate Moss, ktorá len nedávno pózovala pre pánsky magazín Playboy pri príležitosti jeho 60. výročia, vraj pred fotením podstúpila v Turecku detoxikačnú kúru.

slovakia

left justify in out

"Kate letela len niekoľko dní pred tým, pretože chcela počas tejto veľkej chvíle vyzerať dokonale. Tvrdý režim zahŕňal pitie ovocných a zeleninových štiav a vynechával pevnú stravu, aby sa telo zbavilo toxínov," povedal pre britský magazín Grazia zdroj z okolia modelky. Zároveň tiež dodal, že hneď po fotení sa 39-ročná Moss vrátila do Londýna, kde oslávila výročie Playboya na párty a patrične si užila aj ukončenie diéty.

Kate Moss sa začala pohybovať v modelingu na konci 80. rokov minulého storočia. Známou sa stala aj vďaka súkromnému životu. Medzi jej partnerov patrili napríklad herec Johnny Depp či britský hudobník Pete Doherty. V roku 2011 sa jej manželom stal Jamie Hince z formácie The Kills. Magazín Forbes ju minulý rok zaradil na druhé miesto v rebríčku najlepšie zarábajúcich modeliek na svete a časopis Time ju v roku 2007 zaradil medzi 100 najvplyvnejších ľudí sveta. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies