Kate Middletonová pôjde na sobáš v napadnutej limuzíne

NETKY.SK • 22 Marec 2011, 12:57 • 2 min
Kate Middletonová pôjde na sobáš v napadnutej limuzíne

Kate Middletonová pôjde na sobáš v napadnutej limuzíne

slovakia

left justify in out

img

Budúca manželka britského princa Williama Kate Middletonová príde na svoju svadbu v limuzíne, na ktorú pred troma mesiacmi zaútočili študenti počas nepokojov v Londýne. Informovali o tom predstavitelia britského kráľovského dvora.
      Midletonová sa dovezie na svoj sobáš do Westminsterskej katedrály v limuzíne Rolls-Royce typu Phantom VI, ktorý sa počas decembrových protestov stal terčom rozhnevaných demonštrantov. Vo vozidle vtedy sedel Williamov otec princ Charles spolu so svojou druhou manželkou Camillou.
      Počas incidentu demonštranti do limuzíny kopali, pomaľovali ju bielym pásom a rozbili jedno z okien. Cammilla prišla do "kontaktu" s demonštrantami, ktorí do nej údajne strčili palicou.      
      Obaja vyviazli bez zranení, ich vystrašené tváre sa však stali charakteristickým obrazom problémov, do ktorých vyústili plány na zvýšenie poplatkov za vysokoškolské vzdelávanie.
      Limuzína bude na veľkú príležitosť, akou bude aprílová svadba Williama, opravená. Po slávnostnej ceremónii sa dvojica presunie do Buckinghamského paláca na recepciu v otvorenom koči s konským záprahom, tým istým, na ktorom sa viezla Williamova matka, zosnulá princezná Diana, po svojej svadbe s princom Charlesom v roku 1981.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies