Kate Hudson má novinku: Narodilo sa jej tretie dieťa

NETKY.SK • 4 Október 2018, 08:42 • 2 min
Kate Hudson má novinku: Narodilo sa jej tretie dieťa

LOS ANGELES - Americká herečka Kate Hudson v utorok porodila svoje tretie dieťa.

slovakia

left justify in out

Dievčatko, ktoré dostalo meno Rani Rose Hudson Fujikawa je jej prvou dcérou. Tridsaťdeväťročná rodáčka z Los Angeles to oznámila prostredníctvom Instagramu, kde zdieľala dcérin dátum narodenia na ružovom podklade s jednoduchým popiskom "Je tu".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She’s here 💕

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Hudson (@katehudson),



Rani, ktorá je prvým spoločným potomkom herečky a jej priateľa Dannyho Fujikawu, dostala meno po svojom starom otcovi Ronovi Fujikawovi. Podľa Hudson sa majú všetci dobre a sú takí šťastní, ako je to len možné.

 

img

Danny Fujikawa a Kate Hudson

Zdroj: SITA

 

Herečka má okrem Rani aj 14-ročného syna Rydera s bývalým manželom Chrisom Robinsonom z už nefungujúcej kapely The Black Crowes a tiež sedemročného Binghama, ktorého otcom je jej bývalý snúbenec Matt Bellamy zo skupiny Muse.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Outie 🤰☺️

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Hudson (@katehudson),


Kate Hudson je dcérou herečky Goldie Hawn a upozornila na seba účinkovaním v snímke Na pokraji slávy (2000), za ktorú ju nominovali na Oscara a cenu BAFTA a získala Zlatý glóbus. Okrem toho sa objavila napríklad vo filmoch Ako prísť o muža za desať dní (2003), Alex a Emma (2003), Život s Helen (2004), Mačacie zlato (2008), Vojna neviest (2009), Malý kúsok neba (2011), Tvoj snúbenec, môj milenec (2011), Wish I Was Here (2014), Krvavé peniaze (2014), More v plameňoch (2016), Deň matiek (2016) či Marshall (2017).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona