Kate chce tretieho kráľovského potomka porodiť doma

NETKY.SK • 10 September 2017, 10:35 • 2 min
Kate chce tretieho kráľovského potomka porodiť doma

LONDÝN - Manželka princa Williama, Kate je po tretíkrát tehotná. Svoje dve staršie deti, princa Georga a princeznú Charlotte porodila v Nemocnici svätej Márie. Luxusné zdravotnícke zariadenie sa zdalo najbezpečnejšou voľbou, pretože disponuje tým najlepším zdravotníckym zariadením.

slovakia

left justify in out

Izba na jednu noc tu stojí 5-tisíc libier, čo pre kráľovskú rodinu nie je problém.

 

Aj keď nemocnica vybavená nadštandartne má svoje nedostatky. Napríklad stovky fotografov, novinárov a obrovský záujem zvedavcov, ktorým musela Kate aj celá rodina čeliť. Nie je preto divné, že by si Kate priala aby jej deti poznali súrodenca iba v rodinom kruhu.

 

O pôrode priamo v paláci už pritom premýšľali dávnejšie. V prípade najstaršieho princa Georga bolo ale niečo také neprístupné.

 

Vojvodkyňa vedela, že nebolo možné aby sa jej prvé dieťa narodilo doma. Úradníci a lekári to považovali za  príliš riskantné. Bolo tam určité podozrenie a tak sa nakoniec rozhodla rodiť v nemocnici.

 

Pri princeznej Charlotte to už bolo ale niečo iné. Kým Kate domáci pôrod definitívne  zavrhla, prebehli už dokonca aj  určité prípravy. Napríklad sa nechal presne zmerať čas z palácu do nemocnice, ak by nastali nejaké komplikácie.

 

V prípade tretieho potomka už je situácia trochu iná. Na dieťati, s ktorým je v súčastnosti Kate tehotná 12 týždňov už nie je taký tlak. Zároveň pomáha fakt, že oba predošlé pôrody prebehli bez problémov a matka aj deti boli v poriadku.

 

Jediným problémom, s ktorým sa Kate musela vysporiadať boli v oboch prípadoch silné nevoľnosti. Tie má už aj teraz a práve kvôli nim zmeškala aj prvý školský deň princa Georga.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies