Katarína Macháčková už pravidelne netrávi Vianoce doma. Kam chodieva?

NETKY.SK • 25 December 2020, 12:09 • 2 min
Katarína Macháčková už pravidelne netrávi Vianoce doma. Kam chodieva?

Primátorka Prievidze sa tiež podelila so svojimi vianočnými zvykmi a popriala čitateľom netky.sk „krásne vianočné sviatky“.

slovakia

left justify in out

Sú ľudia, ktorí si počas Vianoc radi vyjdú do ústrania. Medzi nich patrí aj Katarína Machádčková. „S manželom deťmi a mojou mamičkou každý rok trávime Vianoce na našej chalupe. Vždy to má svoje čaro užiť si kľud a pokoj na dedine a venovať chvíle len svojim najbližším,“ opísala politická líderka hornonitrianskeho mesta.

 

 

Teší sa dnes aj z toho, že už majú v rodine ďalšiu Katarínu. „Navyše som už stará mama malej vnučky Katky. Detská radosť neodmysliteľne patrí k Vianociam a každý deň sme s manželom vďační, za chvíle, ktoré môžeme stráviť s našou Katkou,“ prezradila.

 

Politička už karanténu prežila a nebolo to pre ňu najpríjemnejšie. „Obzvlášť tento rok keď sme si aj sami prešli karanténou a vieme, čo je to byť odlúčení od našich najbližších,“ dodala.

 


A za čím, čo si teraz musíme na najkrajšie sviatky roka odoprieť, bude najviac smúti? „Najviac mi budú chýbať spoločné stretnutia s rodinou a priateľmi. Sviatky boli pre nás vždy časom stretnutí a rozhovor s tými ktorých máme radi a v pracovné dni ostáva na ne stále menej času.“

 

Niekdajšia poslankyňa Národnej rady SR však pripomína, že zdravie musí byť na prvom mieste. „Prvoradé je však zdravie a zodpovednosť nás všetkých. Verím, že budúci rok, ktorý má na svojom konci jednotku bude pre nás všetkých rokom nových začiatkov,“ uzavrela politička, ktorá na protest vystúpila zo Siete a dnes je podpredsedníčka strany Spolu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies