Katarina Korcek pokrstila debutový album 21st Century Movie

NETKY.SK • 25 Február 2017, 12:16 • 2 min
Katarina Korcek pokrstila debutový album 21st Century Movie

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Katarina Korcek pokrstila v piatok 24. februára v bratislavskom Majestic Music Clube svoj debutový sólový album 21stCentury Movie.

slovakia

left justify in out

Sympatická umelkyňa po sedemnástich rokoch vystúpila opäť s Made II Mate, s ktorými zaspievala niekoľko najznámejších hitov. Počas zhruba dvojhodinového koncertu sa okrem jej súčasnej kapely po jej boku predstavila i speváčka Silvia Josifovska, hudobník Jerguš Oravec či herec Robert Roth a v niekoľkých skladbách ju doprevádzali i Jozef Chorvát, Samuel Šimek a Ján Slezák z dychovej sekcie Swing Society Orcherstra. 

Nový album uviedla Korcek do života červeným vínom. Pokrstili ho Made II Mate, Robo Roth a Katarinin otec Štefan Korček. „Ako 24-ročná som prišla sem, nikde som nespievala, len som písala texty a potom som stretla bláznov z Made II Mate, ktorí ma naučili všetko tak, aby som si aj ďalej vyvinula svoj štýl a strašne som im za to vďačná. Roba Rotha poznám tiež strašne veľa rokov a uznávam ho za to divadelné umenie, ktoré má v sebe. A otec je, rovnako ako moja maminka, moje totálne zlatíčko. Prvýkrát, keď som rodičom povedala, že spievam v kapele a robíme pesničky a snáď vyjde aj album, tak sa na mňa pozreli a že 'Čo robíš?', ale potom ma v tom veľmi podporovali a chlapci z Made II Mate boli po dlhé roky ako ich synovia. Ďakujem im za to,“ uviedla Korcek. 

Speváčku budú môcť fanúšikovia najbližšie počuť ako hosťa v rámci vystúpení amerického herca a komika Michaela Winslowa, ktorý sa začiatkom apríla predstaví v Bratislave, Brne a Prahe. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona