Katarína Knechtová zahrá na zámku v Kitsee

NETKY.SK • 8 Júl 2012, 21:35 • 2 min
Katarína Knechtová zahrá na zámku v Kitsee

Katarína Knechtová zahrá na zámku v Kitsee - Zaujímavosti Slovenská speváčka Katarína Knechtová vystúpi 14. júla na zámku v rakúskom Kitsee, kde sa predstavia baletné súbory zo Slovenska a USA.

slovakia

left justify in out

img

Slovenská speváčka Katarína Knechtová vystúpi 14. júla na zámku v rakúskom Kitsee, kde sa predstavia baletné súbory zo Slovenska a USA. Knechtová mala pôvodne na podujatí len hosťovať, no nakoniec na podujatí odohrá celý koncert, na ktorom predstaví svoj najnovší album Tajomstvá (2012).

Speváčku oslovil kreatívny riaditeľ usporiadateľskej agentúry Foliovision Alec Kinner, ktorý chcel k Baletu Bratislava na čele s Máriom Radačovským a Grand Rapids Ballet z USA pridať aj hudobného hosťa. "Chceli sme priniesť zo Slovenska do Rakúska niekoho, kto ukáže, aká fantastická je slovenská hudba. Katka je na to ideálna, jej hudba je zrozumiteľná aj pre ľudí, ktorí nehovoria po slovensky. Katkina hudba je silná, emotívna, výrazne pozitívna a plná energie. Páči sa mi aj rebelanstvo, ktoré je v nej skryté a inteligencia jej textov,“ vysvetlil dôvod svojho výberu Kinner. Speváčka s takouto netradičnou ponukou rada súhlasila. "Práve preto, že je to niečo nové. Zdá sa, že to bude veľmi pekná akcia, viac multižánrová a navyše prepojená s baletom,“ povedala s tým, že si rada pozrie aj baletné vystúpenia. "Obdivujem a uznávam balet, dokáže ma dojať až k slzám. Naposledy som bola na balete v Moskve a bol to pre mňa obrovský umelecký zážitok," dodala Knechtová.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies