Katarína Ivanková uznáva prepojenie herectva a muzikálu

NETKY.SK • 11 Apríl 2015, 10:08 • 2 min
Katarína Ivanková uznáva prepojenie herectva a muzikálu

BRATISLAVA - Slovenská herečka Katarína Ivanková je presvedčená o tom, že dnešné divadelné školy by mali vychovávať komplexne pripravených ľudí.

slovakia

left justify in out

„Herec by mal byť dnes všestranne pripravený, mal by vedieť zaspievať, zahrať aj zatancovať. Mal by mať normálne funkčné telo, žiadna charakterizácia, že ´Ja mám veľké brucho, takže sa budem štylizovať do toho, že mám veľké brucho a budem charakterový herec, budem si fajčiť sto cigariet denne a nepotrebujem nič viac, lebo som charakterový.´, povedala v rozhovore pre agentúru SITA. „Keď vidím komplexného herca, ktorý naozaj vie aj zaspievať aj zatancovať, tak to je pre mňa obdivuhodné a touto cestou aj ja kráčam, až pokiaľ sa celkom neunavím,“ poznamenala sympatická brunetka známa z prvej slovenskej reality šou Dievča za milión.


Štúdium herectva a muzikálu by malo byť podľa 32-ročnej rodáčky z Čadce na seba nadväzovať. „U nás je stále muzikál a herectvo oddelené. Ja by som to nerozdeľovala. Napríklad v takom Rusku je škola, kde tancujú, spievajú a hrajú, makajú neuveriteľne, denne sa učia, ale vychádzajú odtiaľ hotoví ľudia. V treťom ročníku vie herec úžasne zahrať, vynikajúco zaspieva a ešte aj zatancuje. V tomto vidím budúcnosť našich škôl,“ dodala na záver.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies