Katarína Ivanková trénuje sebadisciplínu a koncentráciu

NETKY.SK • 29 Apríl 2015, 09:33 • 2 min
Katarína Ivanková trénuje sebadisciplínu a koncentráciu

BRATISLAVA - Slovenská herečka Katarína Ivanková sa v každodennom živote usiluje rozvíjať svoju sebadisciplínu a koncentráciu.

slovakia

left justify in out

Ako priznala, veľmi jej v tom pomáha napríklad joga. „Človek by si myslel, že som temperamentná a že taká joga pre mňa nebude. Omyl. Joga ma vždy totálne spacifikuje a skrotí. Keď som išla na prvú hodinu, dokonca som plakala. Joga mi otvorila srdečné emočné veci, ktoré mám zablokované a hneď som vedela, čo ďalej robiť a ako postupovať so svojím životom. Joga otvára. Je to pre mňa štýl života a zároveň veľká výzva,“ prezradila 32-ročná rodáčka z Čadce v rozhovore pre agentúru SITA.


Popri joge začala sympatická herečka aj hrávať golf. „Golf je pre pokojných - je to disciplína, ktorá absolútne nekorešponduje s mojou náturou. Tisíckrát som mala chuť hodiť tú paličku o zem, ale to sústredenie mi zároveň robí dobre. Robia mi dobre všetky veci, pri ktorých upokojujem myseľ, lebo ju mám dosť roztrieštenú, to je môj celoživotný problém,“ zasmiala sa s tým, že sa musí učiť svoju myseľ koncentrovať. "Ľahko sa rozkokoším a potom neviem, čo so sebou. Zarozprávam sa a hneď si niečo zabudnem. Minule som odchádzala z obeda, rehotala som sa s čašníkom a zrazu som zistila, že nemám kabelku, tak som sa zas vrátila. To som ja, to je Ivanková. Ako dieťa som zas v každom vlaku nechala uštrikovaný sveter,“ priznala štíhla hnedovláska.


Dnes sa jej to však už podľa vlastných slov tak často nestáva. „Už som si túto svoju nedokonalosť odpustila a snažím sa učiť a vždy si kontrolovať, či mám všetko, takže už zabúdam menej, ale je to práca na celý život,“ pripustila na záver.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies