Katarína Ivanková by si chcela zahrať vo veľkom seriáli

NETKY.SK • 21 Apríl 2015, 09:17 • 2 min
Katarína Ivanková by si chcela zahrať vo veľkom seriáli

BRATISLAVA - Slovenská herečka Katarína Ivanková by si podľa vlastných slov rada zahrala vo väčšom seriáli.

slovakia

left justify in out

„Seriály ma lákajú, na chvíľočku som to zažila, bola som v Paneláku, ale je to o tom, kto ma vyberie a či nejako do tej roly sadnem alebo nesadnem. Chvíľočku som hrala aj v Rodinných prípadoch, ale nejaký taký ťažší, vážnejší 300-dielny seriál, to by bolo úžasné,“ poznamenala 32-ročná herečka v rozhovore pre agentúru SITA. „Herci majú dnes obrovské šťastie, že majú seriály. Keď som po tom, ako som účinkovala v Paneláku, zavítala s divadlom do nejakého malého mestečka, tak ma ľudia hneď spoznali. Je veľa takých, ktorí si povedia 'Jéj, tú som videla v seriáli, tak sa idem na ňu pozrieť, lebo ju chcem vidieť naživo',“ podotkla sympatická rodáčka z Čadce.


„Som v tomto veľmi pozitívna a optimistická. Kašlem na to, kto si čo myslí, či som zo seriálu alebo či nie som. Robím si svoju prácu a zbieram si tie plody. Má to svoj výsledok aj teraz, ale musím na tom naozaj intenzívne pracovať. Seriál by mi to trošku uľahčil, lebo som pracant a seriál je veľmi jednoduchá cesta k tomu, ako si to uľahčiť, ale baví ma to, čo robím a stále mám čo robiť a to je hlavné,“ poznamenala. „Veľa ľudí mi práve hovorí 'V Paneláku si nebola zlá, ale teraz - koľko energie nám odovzdáš pri moderovaní, pri spievaní, pri koncertoch...' Ja totiž pracujem dosť interaktívnou formou, nemoderujem, ale vediem s ľuďmi dialóg, som jedna z nich a snažím sa zabaviť spolu s nimi a oni mi vracajú tú energiu späť, máme sa práve v ten večer vzájomne radi a to je pre mňa najviac,“ uviedla mladá brunetka.


Ako ďalej priznala, jednou z vecí, ktoré na sebe doslova neznáša, je nikdy neutíchajúci perfekcionizmus. „Som dosť perfekcionistka a to na sebe nemám rada, lebo som na seba strašne kritická, neviem sa uspokojiť s tým levelom, ktorý mám, a to ma unavuje. To je taká moja slabá stránka. Unavuje ma ten ideál, ku ktorému sa neustále snažím priblížiť. Potrebujem nájsť pokoj a ten často nájdu práve herci, ktorí sú v angažmáne, lebo majú svoj stály plat, a keď nemajú žiadny iný kšeft, inú aktivitu, každý večer si môžu odohrať a sú spokojní,“ dodala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona