Katarína Ivanková bola na strednej škole lajdáčka

NETKY.SK • 8 Apríl 2015, 09:14 • 2 min
Katarína Ivanková bola na strednej škole lajdáčka

BRATISLAVA - Slovenská herečka Katarína Ivanková si v puberte zo školy veľkú hlavu nerobila.

slovakia

left justify in out

„Bola som veľký lajdák, veľmi som sa musela nútiť učiť, to priznávam,“ uviedla v rozhovore pre agentúru SITA. „V tom čase by som stále iba spievala, tancovala a hrala,“ poznamenala 32-ročná rodáčka z Čadce. „Radšej by som sa naučila naspamäť celú knihu, než aby som sa mala učiť vzorce. To umriem, plačem dve hodiny vkuse, bijem pästičkami po stole, búcham, trieskam nimi a vzdorujem, zmením sa na malé ješitné dieťa,“ opísala pobavene. „Tak to bolo celé moje detstvo aj dospievanie - než som sa mala donútiť k matematike alebo k učeniu niečoho, čo ma nebavilo, radšej by som sa naučila naspamäť a odrecitovala celú filozofickú knihu, lebo to už bola nejaká exhibícia,“ dodala herečka známa tiež z prvej slovenskej reality šou Dievča za milión. „Smer herectvo som si však špecifikovala až v treťom ročníku na strednej,“ poznamenala.


Ako sympatická brunetka ďalej prezradila, nie vždy bola práve extrovertka. „Na základnej to bolo tak, že sme sa delili na mestské deti a deti z dediny - tam som patrila aj ja. Žiť na dedine bolo v tom čase hrozne nemoderné, takže na tej základnej škole som sa nejako neprejavovala,“ priblížila Ivanková. Spriaznené duše podľa vlastných slov našla až na Pedagogickej a sociálnej akadémii v Kysuckom Novom Meste. „Na strednej škole to od prvého dňa nejako sadlo, tá partia. Cítila som sa tam ako na tábore a maximálne som prejavovala svoju osobnosť. Aj keď som bola lajdák v škole, prejavovala som svoju osobnosť a boli to pre mňa úžasné štyri roky,“ zaspomínala si.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies