Katarína Hasprová zrušila svadbu: Mala sa vydávať už tento mesiac

NETKY.SK • 12 September 2014, 08:52 • 2 min
Katarína Hasprová zrušila svadbu: Mala sa vydávať už tento mesiac

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Katarína Hasprová odložila svadbu s Ivanom Vojtekom. Dvojica si mala povedať áno tento mesiac, no pre pracovné povinnosti 42-ročnej rodáčky z Bratislavy plánovaný termín zrušili.

slovakia

left justify in out

"Síce sme už mali vybratý termín, ale som taká zaneprázdnená, že sa nám to časovo nepodarí zrealizovať. Bohužiaľ, práve na termín svadby mi dali konkurz do muzikálu svetového titulu. Dostala som sa do druhého výberového kola, tak napokon dostal prednosť pred svadbou," uviedla Hasprová.

Snúbenci si zatiaľ nevybrali náhradný dátum svadby. "Pôvodne sme ju chceli v septembri, ale keďže to už nestihneme, tak uvidíme, či sa vezmeme ešte na jeseň alebo to necháme až na jar," prezradila herečka. 

 

Katarína Hasprová sa narodila 10. septembra 1972. Dcéra režiséra Pavla Haspru a herečky Sone Valentovej má na konte účinkovanie v muzikáloch ako Dracula, West Side Story, Vlasy, Pomáda či Cigáni idú do neba. V roku 1999 jej vyšiel prvý, eponymný album. Okrem toho uviedla na trh počiny ako Chvíľu so mnou leť (2002) či Priznám sa (2009). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona