Katarčania z PSG nepustia Ancelottiho do Realu

NETKY.SK • 20 Máj 2013, 10:18 • 2 min
Katarčania z PSG nepustia Ancelottiho do Realu

PARÍŽ - Katarskí majitelia francúzskeho futbalového klubu Paríž Saint-Germain nie sú ochotní vyhovieť návrhu trénera Carla Ancelottiho o rozviazanie zmluvy.

slovakia

left justify in out

Talian by mal podľa platného kontraktu odpracovať v Parku princov ešte jeden ročník. Po zisku francúzskeho titulu požiadal o uvoľnenie z funkcie, aby mohol prijať ponuku z Realu Madrid, kde hľadajú náhradu za odchádzajúceho Josého Mourinha.

"Povedal nám, že chce odísť do Realu Madrid. Nie je to možné, pretože má s nami zmluvu ešte na jeden rok. Tak sme sa rozhodli. Je to jeho problém, nie náš. My sme mu ponúkli predĺženie o ďalší rok. Keď má niekto zmluvu, mal by ju dodržať," reagoval prezident PSG Násir al-Chelaifi pre web beinsport.fr po stretnutí s 53-ročným kormidelníkom. Na schôdzke bol aj športový riaditeľ klubu Leonardo, ktorý bol o niečo zdržanlivejší: "Carlo nás požiadal, či môže odísť, pretože má ponuku z Realu Madrid. Má však s nami zmluvu ešte na jednu sezónu. Zatiaľ sme sa nerozhodli." 

Ancelotti doviedol hráčov zo štadióna z Parku Princov k tretiemu ligovému titulu a k prvému po 19 rokoch. Mourinho by mal zamieriť do svojho niekdajšieho pôsobiska FC Chelsea.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies