Katar: Požiar v nákupnom stredisku si vyžiadal 19 mŕtvych

NETKY.SK • 28 Máj 2012, 22:40 • 2 min
Katar: Požiar v nákupnom stredisku si vyžiadal 19 mŕtvych

Katar Požiar v nákupnom stredisku si vyžiadal 19 mŕtvych - Svet Devätnásť mŕtvych, vrátane 13 detí, si dnes vyžiadal požiar v luxusnom nákupnom stredisku v katarskej metropole Dauha. Oznámilo to katarské ministerstvo vnútra.

slovakia

left justify in out

img

Devätnásť mŕtvych, vrátane 13 detí, si dnes vyžiadal požiar v luxusnom nákupnom stredisku v katarskej metropole Dauha. Oznámilo to katarské ministerstvo vnútra.
Medzi obeťami sú aj štyria učitelia a dvaja predstavitelia civilnej obrany. 
K požiaru došlo v stredisku Villaggio v západnej časti mesta, ktoré evakuovali. Z evakuovaného komplexu stúpal hustý čierny dym, sanitky a policajné autá zablokovali okolie. Ministerstvo vnútra oznámilo, že požiar medzičasom uhasili.
Villaggio otvorili v roku 2006 a je jedným z najobľúbenejších nákupných a zábavných stredísk v Katare. Jeho súčasťou je hotel, klzisko a v zastrešenom kanáli ponúka aj jazdy gondolami v benátskom štýle.

Zdroj: TASR/AP, Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies