Kat Slovákov Hajrovič posilou Galatasaray Istanbul

NETKY.SK • 9 Január 2014, 14:29 • 2 min
Kat Slovákov Hajrovič posilou Galatasaray Istanbul

ISTANBUL - Futbalový reprezentant Bosny a Hercegoviny Izet Hajrovič sa dohodol na spolupráci s tureckým klubom Galatasaray Istanbul.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný krídelník, ktorý bol na klubovej úrovni naposledy hráčom švajčiarskeho Grasshopper Zürich, podpísal po úspešnom absolvovaní lekárskej prehliadky s účastníkom osemfinále Ligy majstrov 2013/2014 zmluvu na štyri a pol roka. Odstupné za Hajroviča predstavuje 3,5 milióna eur. "O Galatasaray som veľa počul ako dieťa. Je to klub s bohatou históriou. Som veľmi rád, že môžem byť jeho súčasťou," cituje Hajroviča portál uefa.com.

Prestup svojho zverenca privítal aj tréner reprezentácie Bosny a Hercegoviny Safet Sušič. "V novom pôsobisku bude musieť bojovať o svoju pozíciu, Galatasaray má kvalitných hráčov ako Didier Drogba či Wesley Sneijder. Jeho výhodou je, že môže hrať v strede poľa i v útoku," uviedol Sušič, pod ktorého vedením debutoval Hajrovič v septembri 2013 v národnom tíme Bosny. Vo svojom druhom vystúpení strelil Hajrovič víťazný gól v žilinskom zápase kvalifikácie o postup na MS 2014 do Brazílie proti Slovákom a prakticky pochoval ich nádej na účasť na svetovom šampionáte.

Galatasaray vyzve v boji o štvrťfinále Ligy majstrov londýnsky klub FC Chelsea. Prvý zápas je na programe 26. februára 2014 v Istanbule, odvetu odohrajú 18. marca na Stamford Bridge.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies