Kastingy súťaže Miss Slovensko 2016 sa začnú 13. januára

NETKY.SK • 4 December 2015, 14:30 • 2 min
Kastingy súťaže Miss Slovensko 2016 sa začnú 13. januára

BRATISLAVA - Kastingy 21. ročníka súťaže krásy Miss Slovensko sa začnú v polovici januára a uskutočnia sa v Žiline, Košiciach, Banskej Bystrici a Bratislave.

slovakia

left justify in out

Záujemkyne o postup do semifinále, ktoré predchádza finálovému výberu, musia spĺňať nasledovné podmienky. V čase aprílového finále musia mať vek 18 až 23 rokov, byť slobodné, bezdetné, slovenskej štátnej príslušnosti a bez plastických operačných zákrokov. V povinnej výbave uchádzačiek o postup by nemali chýbať plavky, lodičky a fotografie. Presné časy kastingov nájdu záujemkyne na webstránke www.forza.sk, kde sa môžu zaregistrovať aj vopred.


Počas nasledujúcich mesiacov prejdú dievčatá prípravou na galavečer Miss Slovensko 2016. "Príprava je vždy náročná, ale dievčatá, ktoré sa neboja výziev sa nemajú čoho obávať. Čaká ich mediálny tréning, výborný choreograf, skvelí kaderníci, vizážisti, dizajnéri, fotografi a poradcovia na zdravý životný štýl. Ja by som si celú takúto prípravku zopakovala veľmi rada," uviedla riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková, ktorá túto súťaž vyhrala v roku 2013. Ako tiež prezradila, finalistky čaká aj cesta do Ománu. "Skutočne sa všetky majú na čo tešiť. Aj keď vyhrať môže len jedna,“ doplnila.
Víťazka súťaže získa postup na Miss World 2015, honorovanú zmluvu od Produkčného domu Forza, automobil a ďalšie zaujímavé ceny.

Termíny kastingov súťaže Miss Slovensko 2015:
13. januára - Žilina, Boutique hotel Dubná Skala
14. januára - Košice, Congress hotel Centrum
15. januára - Banská Bystrica, Kongres hotel Dixon
17. januára - Bratislava, DoubleTree by Hilton
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies