Kastingy súťaže Miss Slovensko 2015 sa začnú 22. januára

NETKY.SK • 11 December 2014, 10:31 • 2 min
Kastingy súťaže Miss Slovensko 2015 sa začnú 22. januára

BRATISLAVA - Kastingy 20. ročníka súťaže krásy Miss Slovensko sa začnú v druhej polovici januára a uskutočnia sa v Košiciach, Banskej Bystrici, Žiline a Bratislave.

slovakia

left justify in out

Záujemkyne o postup do semifinále, ktoré sa uskutoční 1. februára v Bratislave, musia spĺňať nasledovné podmienky. V čase aprílového finále musia mať vek 18 až 23 rokov, byť slobodné, bezdetné, slovenskej štátnej príslušnosti a bez plastických operačných zákrokov. V povinnej výbave uchádzačiek o postup by nemali chýbať plavky, lodičky a fotografie. Presné časy kastingov nájdu záujemkyne na webstránke www.forza.sk, kde sa môžu zaregistrovať aj vopred.

 

Počas nasledujúcich mesiacov potom dievčatá prejdú prípravou na galavečer Miss Slovensko 2015, ktorý bude zároveň aj oslavou 20. výročia súťaže. Víťazka súťaže získa postup na Miss World 2015, honorovanú zmluvu od Produkčného domu Forza, automobil a viacero ďalších zaujímavých cien. Začiatok oslavy dvadsiateho výročia súťaže symbolizuje v kastingovej kampani veľká torta v púdrovej farbe, ktorú upiekla umelecká cukrárka Petra Zváčová. "Púdrová farba a jemné kvety sú symbolom nežnosti a dievčenského pôvabu. A práve taká je aj súťaž Miss Slovensko," uviedla riaditeľka súťaže a Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková. 

Termíny kastingov súťaže Miss Slovensko 2015: 
22. januára - Košice, Hotel Centrum 
23. januára - Banská Bystrica, Kongres hotel Dixon 
24. januára - Žilina, Boutique hotel Dubná Skala 
25. januára - Bratislava, DoubleTree by Hilton 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies