Kastingy súťaže Miss Slovensko 2015 sa skončili

NETKY.SK • 26 Január 2015, 13:55 • 2 min
Kastingy súťaže Miss Slovensko 2015 sa skončili

BRATISLAVA - V Bratislave sa v nedeľu 25. januára skončili kastingy 20. ročníka súťaže Miss Slovensko.

slovakia

left justify in out

Výberové kolá sa okrem Bratislavy konali aj v Košiciach 922. januára), Banskej Bystrici (23. januára) a Žiline (24. januára). Zo 600 prihlásených dievčat sa takmer 90 prebojovalo do neverejného semifinále. "Teším sa zo záujmu dievčat o náš projekt. Svedčia o tom aj stovky prihlášok, ktoré prišli ešte pred kastingovými kolami. Som ale rada, že mnohé dievčatá prišli osobne a niektoré dokonca neváhali pricestovať z Prahy," zhodnotila výberové kolá riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

 

Adeptky uchádzajúce sa o titul Miss Slovensko 2015 sa na každom kastingu najskôr predstavili v civilnom oblečení, potom v plavkách. Dôležitá bola celková prezentácia, chôdza, kvalita vlasov i úsmev. Tie, ktorým sa podarilo zaujať, absolvovali prezentáciu v plavkách a neskôr rozhovor s porotou. "Čo sa týka pohovorov, najviac boli pripravené dievčatá na bratislavskom kastingu. Veľmi príjemne ale prekvapila aj Žilina," prezradila Chomisteková. 

 

Neverejné semifinále sa bude konať o niekoľko dní a vzíde z neho výber 15 dievčat. Z nich potom počas dvoch dní bratislavského sústredenia vyberie Karolína Chomisteková finálovú dvanástku. Nové finalistky sa predstavia verejnosti po prvý raz v nedeľu 8. februára a vyvrcholením 20. ročníka súťaže bude finále, ktoré sa uskutoční 24. apríla a v priamom prenose ho bude vysielať TV Joj. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies