Kasína prišli pre pandémiu o milióny

NETKY.SK • 10 Apríl 2021, 14:16 • 2 min
Kasína prišli pre pandémiu o milióny

Kasína to počas pandémie taktiež nemajú ľahké. Zisky kasín v Atlantic City sa v minulom roku pre pandémiu koronavírusu prepadli o viac ako 80 percent.

slovakia

left justify in out

Údaje o tom zverejnil úrad štátu New Jersey pre reguláciu hazardných hier. Napriek týmto nepriaznivým údajom sedem z deviatich kasín v meste dokázalo v roku 2020 dosiahnuť malý zisk.


Regulačný úrad informoval, že kasína v Atlantic City v roku 2020 spoločne dosiahli hrubý prevádzkový zisk v sume 117,5 milióna dolárov. V predchádzajúcom roku bol tento zisk v objeme takmer 594 miliónov dolárov. Pre pandémiu sa vlani museli kasína na 3,5 mesiaca zatvoriť a obmedziť svoju činnosť po opätovnom otvorení.

 



„Mesto Atlantic City a jeho kasína zažili najhorší rok vo svojej histórii," povedal  šéf Komisie pre kontrolu kasín v štáte New Jersey James Plousis.

 

Tiež dodal, že hoci sa mohli v júli opäť otvoriť, zisky kasín boli obmedzené cestovnými reštrikciami, menším pohodlím a zrušením zábavných podujatí.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies