Kasimpasa Istanbul: Roy Keane novým trénerom?

NETKY.SK • 2 Október 2012, 12:26 • 2 min
Kasimpasa Istanbul: Roy Keane novým trénerom?

Kasimpasa Istanbul Roy Keane novým trénerom? Futbal ISTANBUL – Očakáva sa, že Roy Keane bude dnes predstavený ako nový tréner tureckého klubu Kasimpasa.

slovakia

left justify in out

imgISTANBUL – Očakáva sa, že Roy Keane bude dnes  predstavený ako nový tréner tureckého klubu Kasimpasa.

41-ročný tréner prišiel do Istanbulu v pondelok, aby rokoval o zmluve, ktorá mu zabezpečí 1.4 milióna libier ročne. Keane bol bez práce od svojho pôsobenia na lavičke Ipswichu, odkiaľ ho prepustili v minulom roku.
Kasimpasa sa znova vrátila do najvyššej tureckej ligy a v doterajšej svojej histórii ešte nikdy nezískali titul Super League. Vedenie klubu získalo nových investorov a sú presvedčení, že Keane je ten správny človek, ktorý im prinesie úspech.

Bývalý kapitán Manchestru United je tiež kandidátom na uvoľnenú trénerskú stoličku druholigového Blackburnu, ktorý doteraz viedol Steve Kean. Tu však Keane čelí tvrdej konkurencii zo strany bývalých obľúbencov Ewood Parku, Alana Shearera a Tima Sherwooda.
Futbalový riaditeľ Blackburnu, Shebby Singh, povedal: "Je tu veľký záujem. A rozhodnutie trpezlivo zvážime."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies