Kasík opustil Poprad a bude hrať za České Budějovice

NETKY.SK • 2 December 2013, 13:03 • 2 min
Kasík opustil Poprad a bude hrať za České Budějovice

POPRAD/ČESKÉ BUDĚJOVICE - Český hokejový obranca Jaroslav Kasík opustil extraligový Poprad a od pondelka je novou tvárou v kádri prvoligového Motoru České Budějovice.

slovakia

left justify in out

Vedenie juhočeského klubu reagovalo na odchody Posmyka a Nováka a zranenia Semráda a Vráblíka. Do Českých Budějovíc odchádza obranca s dobrou rozohrávkou.

Kasík sa s popradským dresom lúčil nedeľňajším víťazstvom 7:1 nad Žilinou. Za kamzíkov odohral 29 stretnutí, v ktorých dosiahol 13 kanadských bodov (0+13). "Trénerom som sľúbil, že nastúpim ešte v piatok a nedeľu a potom odídem. V pondelok som sa už hlásil v Českých Budějoviciach. Ak sa všetko podarí papierovo vybaviť, večer by som už mohol hrať v Třebíči. České Budějovice ma oslovili minulú stredu, vo štvrtok som riešil ponuku s vedením Popradu a v piatok sme sa dohodli. Je skvelé, že som sa rozlúčil víťazstvom, môžem odísť s čistým štítom a svedomím," povedal Jaroslav Kasík. V tejto sezóne sa skúsenému zadákovi nepodarilo v popradskom drese skórovať, nič na tom nezmenila ani nedeľa. "Radšej nahrávam na góly, ako ich dávam," poznamenal s úsmevom. 

Kasík je v Česku kmeňovým hráčom Sparty, v Českých Budějoviciach bude hosťovať do konca sezóny. Okrem Popradu a Sparty pôsobil aj v Třinci, Ústí nad Labem, Beroune, Chomutove, Mladej Boleslavi či Vítkoviciach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies