Karviná v MOL Cupe vyradila Duklu Praha, góly Janečku aj Považanca v predĺžení

NETKY.SK • 30 November 2016, 18:51 • 2 min
Karviná v MOL Cupe vyradila Duklu Praha, góly Janečku aj Považanca v predĺžení

PRAHA - Futbalisti MFK OKD Karviná postúpili do štvrťfinále Českého pohára - MOL Cupu. Stredajšie osemfinálové stretnutie s Duklou Praha sa v riadnom hracom čase skončilo 1:1, po predĺžení bolo 2:2 a v jedenástkovom rozstrele uspela Karviná 4:2.

slovakia

left justify in out

Oba góly v predĺžení strelili Slováci, ktorí prišli trávnik v priebehu zápasu. Najprv v 115. minúte poslal Marek Janečka do vedenia domácu Karvinú, o dve minúty neskôr vyrovnal hosťujúci Jakub Považanec. V rozstrele sa konal súboj slovenských brankárov, víťazne z neho vzišiel Branislav Pindroch nad Lukášom Hroššom, keď jeden z pokusov premenil Janečka.

 

osemfinále Českého pohára vo futbale - MOL Cupu:

 

MFK OKD Karviná - Dukla Praha 2:2 pp (1:1, 0:0), 4:2 v jedenástkovom rozstrele

Góly: 57. Panák, 115. JANEČKA - 67. Edmond, 117. POVAŽANEC

 

/Branislav Pindroch odchytal celé stretnutie, Marek Janečka hral od 75. min, v 115. min dal gól a premenil svoj pokus v rozstrele, Pavol Jurčo (všetci Karviná) sedel na lavičke náhradníkov) - Lukáš Hroššo odchytal celé stretnutie, Jakub Považanec hral od 29. min a v 117. min dal gól)

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies