Karpina oslávi 25. narodeniny koncertom v Bratislave

NETKY.SK • 12 Január 2015, 10:55 • 2 min
Karpina oslávi 25. narodeniny koncertom v Bratislave

BRATISLAVA - Rocková kapela Karpina oslávi 25. narodeniny koncertom v bratislavskom klube MMC.

slovakia

left justify in out

Vystúpením, ktoré sa uskutoční 20. februára, si zároveň pripomenie aj piate výročie vzniku spomínaného podniku. Na akcii odznie to najlepšie z tvorby skupiny, chýbať nebudú hity z albumov Prievidza (2006) a 3PTYCH.SK (2009). Hudobníci navyše predstavia aj novú skladbu. Pozvanie prijali aj kapely Medial Banana, Rust 2 Dust, Metallica Intrepid a česká formácia Premier. Vstupenky na podujatie sú dostupné v sieti Ticketportal.

 

„Koncert bude prierezom našej 25-ročnej tvorby, od jednej z najstarších skladieb Hirošima až po úplne najnovšiu, ktorú chystáme aj s klipom ako prekvapenie. Za jeden z úspechov kapely považujeme to, že funguje 25 rokov. Za toto obdobie sme odohrali veľa vynikajúcich koncertov, niekoľkokrát sme vypredali kluby Babylon a MMC, vo vydavateľstve EMI sme nahrali dva silné albumy, ktoré sa slušne predávali. Podarilo sa nám urobiť veľmi úspešnú hokejovú hymnu pre HC Slovan My sme tu doma, ktorej slogan sa ujal všade,“ povedal líder Karpiny Peter Deák. 

 

„Na februárovom koncerte chceme predviesť novú pyrotechniku, ktorá vytvorí väčšiu šou ako tá, s ktorou sme hrávali doteraz. A chystáme aj špeciálne kostýmy, hlavne v úvodnej skladbe, ale to by som teraz nerád prezrádzal,“ doplnil Deák. „Tento rok plánujeme nahrať ešte niekoľko skladieb a urobiť k nim videoklipy. Okrem toho pripravujeme jednu veľkú zaujímavosť, ktorú ešte neprezradíme. A, samozrejme, chceme čo najviac koncertovať, hlavne na letných festivaloch, ale aj v kluboch,“ uzavrel spevák a gitarista kapely, ktorá vznikla z bývalých členov formácií Zóna A a Mladé rozlety. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies