Karpina nakrúcala videoklip k novému singlu aj na záchodoch

NETKY.SK • 4 Február 2015, 11:21 • 2 min
Karpina nakrúcala videoklip k novému singlu aj na záchodoch

BRATISLAVA - Slovenská kapela Karpina nakrúcala videoklip k očakávanému singlu, ktorého názov však hudobníci zatiaľ neprezradili, aj na záchodoch. Formácia pracovala na videu v bratislavských kluboch Randal a Majestic Music Club (MMC).

slovakia

left justify in out

"Karpina pokračuje v tradícii čierneho humoru, ktorý nám bol už v minulosti vlastný. Skladba je o stretnutí dvoch ľudí a vzplanutí citov, ktoré sa končí tragicky. Klip sme nakrúcali v koncertnej sále legendárneho bratislavského klubu Randal. Ďalšie scény sa odohrávajú na záchodoch tiež legendárneho klubu MMC. Pri filmovaní bola veľká sranda, ktorá vyplýva už zo samotných scén, hlavne tých zo záchodov. Viac neprezradím, pretože pieseň si budete môcť aj s videoklipom pozrieť už v polovici februára," uviedol líder formácie Peter Deák.

 

Na réžii videa spolupracovali členovia kapely a Silvia Rákociová, o kameru sa postaral Martin Kolejak, o produkciu zas Patrizio Gente. "Nakrúcanie s Karpinou bolo originálne tak, ako je aj celá kapela. So skupinou sa poznáme dlho, no spolupráca takéhoto druhu s chalanmi bola premiérová. Okrem toho, že deň pred nakrúcaním Perinbaba poslala veľkú zásielku snehu na naše cesty, išlo všetko ako hodinky. Kapela je skvelá, s Peťom sme sa snažili skĺbiť naše predstavy tak, aby to bolo karpinovské, ale aby to aj dobre vyzeralo. Pri záverečnej scénke asistoval samotný major Zeman. Myslím si, že sa máte na čo tešiť," vyjadrila sa režisérka. 

 

Kapela predstaví novú skladbu počas koncertu, ktorý sa bude konať 20. februára v MMC, kde formácia zároveň oslávi 25. narodeniny a pripomenie si aj piate výročie vzniku klubu. Počas večera odznie to najlepšie z tvorby zoskupenia, chýbať nebudú hity z albumov Prievidza (2006) a 3PTYCH.SK (2009). Fanúšikovia a fanúšičky Karpiny, ktorá vznikla z bývalých členov formácií Zóna A a Mladé rozlety, sa môžu tešiť aj na šou s pyrotechnikou a špeciálnymi kostýmami. Pozvanie prijali aj hostia, ktorými budú Medial Banana, Rust 2 Dust, Metallica Intrepid a česká formácia Premier. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies