Kärpät Oulu opúšťa dvojica útočníkov

NETKY.SK • 13 Október 2014, 12:32 • 2 min
Kärpät Oulu opúšťa dvojica útočníkov

OULU - Fínsky účastník osemfinále play-off hokejovej Ligy majstrov 2014/2015 klub Kärpät Oulu ukončil spoluprácu s dvojicou útočníkov.

slovakia

left justify in out

Stredofínsky tím opúšťa 24-ročný Kanaďan Nicolas Deschamps aj o štyri roky mladší Fín Ville Leskinen. Budúcnosť hokejistu so skúsenosťami zo zámorskej NHL Deschampsa nie je známa, Leskinen sa dohodol na dvojročnej spolupráci s iným klubom Liigy Vaasan Sport. V súvislosti s odchodom dvoch ofenzívnych hráčov sa spomína doplnenie kádra o skúseného Esu Pirnesa, ktorý naposledy hral v minulej sezóne práve za Kärpät.

 

Oulu v základnej A-skupine LM hralo so slovenským šampiónom HC Košice, Fíni triumfovali v oboch vzájomných dueloch - v Košiciach 2:1 a doma 3:2 po predĺžení. V osemfinále play-off si zmerajú sily s rakúskym celkom Viedeň Capitals. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona