Karolína Schmiedlová jednotkou turnaja ITF v Nantes

NETKY.SK • 27 Október 2014, 10:43 • 2 min
Karolína Schmiedlová jednotkou turnaja ITF v Nantes

NANTES - Slovenská tenistka Karolína Schmiedlová je jednotkou hlavnej súťaže dvojhry na tohtotýždňovom turnaji ITF Open GDF Suez Nantes Atlantique vo francúzskom Nantes (dotácia 50 000 USD, tvrdý povrch v hale).

slovakia

left justify in out

Najskôr v utorok začne proti Ukrajinke Marine Zanevskej. Postupujúca bude v osemfinálovom 2. kole čeliť úspešnej z duelu Lucie Hradecká (ČR) - Margot Yerolymosová (Fr.). Dvadsaťročná Košičanka Kar. Schmiedlová má na konte 9 singlových titulov z podujatí pod hlavičkou Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF). V tejto sezóne uspela v Osprey a Trnave. 

 

Dvojkou turnaja v Nantes je domáca Pauline Parmentierová, trojkou Belgičanka Alison van Uytvancková a štvorkou Španielka Lara Arruabarrenová-Vecinová. Na základe tzv. špeciálnej výnimky štartuje aj 18-ročná Francúzka Océane Dodinová, ktorá minulý týždeň prekonala "Kajku" Schmiedlovú v osemfinále v Poitiers a napokon dokráčala až do finále. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies