Karolína Chomisteková Silvester nikdy neplánuje dopredu

NETKY.SK • 31 December 2013, 14:47 • 2 min
Karolína Chomisteková Silvester nikdy neplánuje dopredu

BRATISLAVA - Pre úradujúcu Miss Slovensko sa rok 2014 začne hľadaním novej kráľovnej krásy, pričom si tentoraz zasadne na porotcovskú stoličku.

slovakia

left justify in out

Rozlúčku so starým rokom Karolína Chomisteková pre istotu nikdy neplánuje dopredu. „Ak to počasie umožní, pôjdeme sa po sviatkoch lyžovať na Kubínsku hoľu, ktorú máme blízko a sme tam radi každý rok. Silvester nikdy neplánujem dopredu, ale myslím si, že nový rok privítam tiež v kruhu veľmi blízkych ľudí,“ vyjadrila sa v rozhovore pre agentúru SITA.

Pre úradujúcu Miss Slovensko sa rok 2014 začne hľadaním novej kráľovnej krásy, pričom si tentoraz zasadne na porotcovskú stoličku. „Keď sa spomenie nový rok, hneď mi napadne, že ho začnem hľadaním novej Miss Slovensko. V januári totiž štartujú kastingy na novú finálovú dvanástku 2014 a ja budem súčasťou poroty,“ pokračovala. „Teším sa, pretože zažijem tento projekt aj z opačnej strany. Už teraz ale viem, že mojou prvoradou úlohou bude zbaviť všetky dievčatá, ktoré prídu na kasting, trémy. Chcem byť ich oporou. A hoci v roku 2014 odovzdám misskovskú korunku novej víťazke, viem, že to bude pekný rok s novými výzvami,“ dodala na záver.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona