Karolína Chomisteková sa teší na letné festivaly

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 09:29 • 2 min
Karolína Chomisteková sa teší na letné festivaly

BRATISLAVA - Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková sa teší na festivaly, ktoré ju v lete čakajú.

slovakia

left justify in out

„Veľmi sa teším na Art Film Festival, ktorý organizujeme tiež ako produkčný dom. Je to pre mňa krásny začiatok leta - to slniečko a všetci tí ľudia. Keď som tam bola pred troma rokmi po prvý raz, veľmi som si to zaľúbila,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA. Pri filmoch sa atraktívna brunetka podľa vlastných slov vždy výborne odreaguje. Najradšej má však samotnú atmosféru, ktorú spomínaný festival prináša.

 

Okrem Art Film Festu sa tento rok známa modelka chystá aj na Pohodu. „Paradoxne ani nie som festivalový typ, teda, myslela som si, že nie, ale sestra ma pred troma rokmi vytiahla na Pohodu. Najprv som si hovorila, že fúha, spať v stane, no neviem... Ale vymysleli sme to vtedy tak, že sme si objednali ubytovanie v centre a človek si tam v podstate prišiel len na to, na čo chcel a bolo to výborné, výborná atmosféra, výborné kapely, veľmi dobrá organizácia. Fakt, človek tam má takú pohodu, nič nerieši, nemusí byť nejako extra nastyleovaný... Myslím, že všetko je o ľuďoch, o partii, o atmosfére. Keď sa človek ocitne kdekoľvek a má okolo seba perfektných ľudí, tak je to úplne jedno,“ podotkla kráska z Oravského Podzámku.

 

Ako ďalej uviedla Miss Slovensko 2013, rada si vypočuje predovšetkým slovenské kapely. „Nemám vyslovene konkrétny žáner, mám rada dobrú a pohodovú hudbu a veľmi rada mám mladé slovenské kapely ako Walter Schnitzelsson, to sú veľmi šikovní chalani, ďalej Lavagance a podobných mladých ľudí, ktorí hrajú príjemnú hudbu. Držím im palce a fandím im. Ja fandím mladým ľuďom, ktorí chcú niečo robiť, ktorí nesedia a nie sú takí skeptickí pesimisti, čo tvrdia, že sa nič nedá. Mám rada ľudí, ktorí sa snažia a hľadajú cestičky, ako sa to dá,“ poznamenala. „Chcela som mladé kapely zakomponovať aj do finále Miss, aby sa dostali viac do povedomia, ale to je trošku problém, lebo buď sú vybookované alebo majú nejaké predsudky či uprednostňujú iný typ publika a vystupovania a hrať na Miss im príde strojené,“ vysvetlila Chomisteková. „V riešení bol napríklad Korben Dallas,“ prezradila.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies