Karolína Chomisteková predstavila finalistky Miss Slovensko 2015

NETKY.SK • 9 Február 2015, 07:15 • 2 min
Karolína Chomisteková predstavila finalistky Miss Slovensko 2015

BRATISLAVA - Finalistky 20. ročníka prestížnej súťaže krásy Miss Slovensko zažili dnes popoludní svoju spoločnú premiéru. Zástupcom médií aj verejnosti ich predstavila riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková.

slovakia

left justify in out

„Moja prvá finálová dvanástka v pozícii riaditeľky súťaže bude navždy prvá a teším sa, že som mohla dať týmto slovenským dievčatám šancu skúsiť v živote niečo nové. Každá z nich je osobnosť a verím, že budú mať z tejto súťaže len dobré pocity,“ povedala Chomisteková krátko po oficiálnom predstavení finálovej dvanástky Miss Slovensko 2015, ktoré sa uskutočnilo v novom bratislavskom nákupno-zábavnom centre Bory Mall. 
      

Dvanástku dievčat, súťažiacich o korunku Miss Slovensko 2015, tvoria Lujza Straková z Banskej Bystrice, Petra Denková z Uhorského, Kristína Roháčeková z Banskej Bystrice, Nicole Naelová z Popradu, Bronislava Gregušová z Bratislavy, Paulína Pélyová z Novej Bane, Júlia Lengvarská zo Spišskej Novej Vsi, Simona Leskovská z Bratislavy, Barbora Fakundinyová zo Žiliny, Adriana Hodossyová z Bratislavy, Barbora Bakošová z Bratislavy a Laura Hajdušíková z Komárna. 
      

Na štyroch januárových kastingoch sa zúčastnilo 600 prihlásených dievčat, z nich 90 postúpilo do semifinále, v sobotu večer 7. februára vybrala porota finálovú dvanástku. V čase aprílového finále majú mať adeptky vek 18 - 23 rokov, byť slobodné, bezdetné, slovenskej štátnej príslušnosti a bez plastických operačných zákrokov. 
      

„Prišlo veľmi veľa dievčat, regionálne kastingy boli veľmi silné, veľmi veľa dievčat poslalo internetovú prihlášku, čo bolo tiež možné. Musím povedať, že máme krásne dievčatá, typovo odlišné, ale vlastnosťami a charakterom sú rovnaké a veľmi príjemné, v každej je veľký potenciál byť Miss Slovensko,“ povedala pre TASR Chomisteková. 
      

„Do súťaže som sa prihlásila sama, už pred pár rokmi mi viacerí povedali, aby som sa prihlásila, tak teraz som ich poslúchla. Píšem knihu a aj týmto spôsobom si ju chcem spropagovať. Keďže chcem pracovať v mediálnej oblasti, verím, že mi táto účasť aj otvorí možnosti, ale už účasť v tejto finálovej dvanástke je úspech,“ uviedla súťažiaca s číslom 5 Bronislava Gregušová z Bratislavy.  
      

„Prihlásila som sa sama na základe informácie od maminy, ktorá videla reklamu v televízii. Tak som povedala, že to idem skúsiť. Plány mám všelijaké, ale som spokojná už s účasťou vo finálovej dvanástke,“ dodala súťažiaca s číslom 9 Barbora Fakundinyová zo Žiliny. 
      

Finálový večer Miss Slovensko sa uskutoční 24. apríla v priamom prenose TV JOJ. Víťazka Miss Slovensko 2015 získa postup na svetové finále Miss World 2015, honorovanú zmluvu od Produkčného domu Forza, osobný automobil Hyudai i20 novej generácie a ďalšie zaujímavé ceny. 
      

Miss Slovensko 2014 sa 12. apríla minulého roku stala Laura Longauerová, 18-ročná rodáčka z Detvy, prvou vicemiss sa stala 22-ročná Lucia Semanková z Bardejova, druhou vicemiss 18-ročná Michaela Nguyenová zo Žiaru nad Hronom. Výťažok z hlasovania o Miss Sympatia bol v roku 2014 určený Detskému kardiocentru na bratislavských Kramároch.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona