Karola Mella a Viliama Mišenku opäť stíhajú: Obvinení sú z lúpeže!

NETKY.SK • 16 Október 2013, 06:22 • 2 min
Karola Mella a Viliama Mišenku opäť stíhajú: Obvinení sú z lúpeže!

BRATISLAVA - Karola Mella a Viliama Mišenku opäť stíhajú. Potvrdili to TV Markíza dnes na Generálnej prokuratúre SR. Oboch spolu so Štefanom B. obvinili opäť z lúpeže, informovala TV Markíza v dnešnej večernej hlavnej spravodajskej relácii Televízne noviny.

slovakia

left justify in out

Karola Mella, Viliama Mišenku a Štefana B. obvinila polícia 16. júla z lúpeže. Podľa korunného svedka ešte v roku ´96 vtrhli do domu v Topoľčanoch, elektrickým paralyzérom omráčili 18-ročné dievča a z bytu si zobrali 800 tisíc korún, teda asi 26 a pol tisíca eur. O dva týždne po obvinení políciou prokurátor v Topoľčanoch obvinenie zrušil, polícia mala podľa neho málo dôkazov a svedok rozpory vo výpovedi. Televízii na generálnej prokuratúre potvrdili, že zrušené obvinenie prokuratúry v Topoľčanoch zrušili. Všetci traja muži sú z lúpeže obvinení opäť a rozhodnutie prokurátora v Topoľčanoch, ktorý ich obvinení zbavil, bolo vraj nezákonné, informovala ďalej TV Markíza. Vyšetrovanie prípadu pokračuje. Viliam Mišenka a Štefan B. sedia momentálne vo väzbe pre iný trestný čin, Karol Mello sedí vo svojom dome v Belize, dodala televízia. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona