Karol Beck novým trénerom Lukáša Lacka

NETKY.SK • 27 November 2014, 15:54 • 2 min
Karol Beck novým trénerom Lukáša Lacka

BRATISLAVA - Karol Beck sa stal novým trénerom slovenského tenistu Lukáša Lacka.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný piešťanský rodák informoval o dohode na celú sezónu 2015 agentúru SITA. Zároveň potvrdil, že do súťažného ročníka vstúpi v indickom Chennai.

 

Niekdajší 44. hráč renkingu Lacko figuruje na 95. priečke vo svetovom rebríčku ATP vo dvojhre. Donedávna ho viedol Ladislav Simon, ten sa stal koučom Čecha Jiřího Veselého. 

 

Tridsaťdvaročný zvolenský rodák Beck bol v minulosti aj na 36. pozícii v počítačovom poradí. Momentálne mu patrí 349. stupienok. Na hlavnom profesionálnom okruhu si v sezóne 2004 zahral finále v ruskom Petrohrade. Okrem toho bol vo dvoch finále vo štvorhre (2010 londýnsky Queen´s Club a juhoafrický Johannesburg). Naposledy bol v akcii v polovici septembra na trnavskom antukovom challengeri a v 1. kole prehral s Miloslavom Mečířom mladším 5:7, 2:6. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies